Schoonmaken van een rivier in Jakarta met technologie uit Nederland

Investeringsmogelijkheden

Schoonmaken van een rivier in Jakarta met technologie uit Nederland

Cleaning a River in Jakarta
Spread the love

Om de 1000 meest vervuilende rivieren ter wereld schoon te maken, bouwen we de Interceptor. De eerste Interceptor wordt ingezet in het CengKareng-afvoerkanaal, Jakarta.

Om de oceanen van plastic te ontdoen, moeten we niet alleen opruimen wat er al is, maar ook voorkomen dat er nieuw plastic in de oceaan terechtkomt: we moeten de kraan dichtdraaien. Rivieren zijn de belangrijkste bron van plasticvervuiling in de oceanen. Zij zijn de slagaders die afval van het land naar de oceaan transporteren. Uit ons onderzoek is gebleken dat 1000 rivieren verantwoordelijk zijn voor ruwweg 80% van de vervuiling. Ons doel is om samen met regeringsleiders en particuliere bedrijven deze 1000 meest vervuilende rivieren over de hele wereld tegen 2025 aan te pakken. Hoe? Door het inzetten van Interceptors. De Interceptor is het antwoord van The Ocean Cleanup voor plastic afval in rivieren. Het is de eerste schaalbare oplossing om te voorkomen dat plastic uit rivieren in de oceanen terechtkomt. – Zorg ervoor dat u zich abonneert op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven.

En volg The Ocean Cleanup op: Facebook: https://bit.ly/2QWgmLQ Twitter: https://bit.ly/2RqHqSk Instagram: https://bit.ly/2st9SKT

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *